Activitats a Blanes els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny

Divendres 31 de maig

§ A les 21 hores, a la pista esportiva de Mas Florit, i dins dels actes de celebració de les Festes de Mas Florit 2013: Festa Jove amb els grups Komplot, Sekuela i Balas Perdidas, i el DJ Puma. Servei de bar amb entrepans calents.

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança: Alfonso Vilallonga, amb Pau Figueres a la guitarra. Cicle Música a l’Esperança, XXII Cicle de Concerts.

Dissabte 1 de juny

§ Tot el dia, a la pista esportiva de Mas Florit, actes de celebració de les Festes de Mas Florit 2013.

– A les 10 hores, traca de petards.
– A les 10,30 hores, cercavila pels carrers del barri, amb la Colla Gegantera de Blanes.
– D’11 a 14 hores, inflables per a nens i nenes de diferents edats.
– A les 12 hores, concurs de dibuix infantil.
– De 12 a 13 hores, concurs de truites de patates i de pans de pessic.
– De 13,30 a 14 hores, degustació i elecció per part del jurat de les millors truites i els millors pans de pessic.
– De 17 a 17,30 hores, contacontes amb la Mercè Domènech.
– A les 17,30 hores, gran xocolatada amb melindros.
– A les 18,30 hores, lliurament de trofeus dels concursos de dibuix i de truites de patates i pans de pessic.
– A les 19 hores, exhibicions esportives i artístiques.
– A les 22,30 hores, espectacle de ball i animació.

§ De 16 a 22 hores, als carrers de Darrere l’Església, dels Papus, dels Filadors i de Raval, i a la Pl. de Mn. Joan Quer, i organitzat per l’Associació d’Estores del Barri de Raval: Pintat al terra de l’esbós de les Estores de Corpus.

§ A les 17 hores, a l’antic pavelló d’esports (C. de Josep Tarradellas, 2): Festa homenatge a la Gent Gran, amb vestits de paper i country a càrrec del Casal Benet Ribas, i ball modern i sevillanes a càrrec de la Casa del Mar.

§ Actes de celebració del 50è aniversari de l’Esbart Joaquim Ruyra – XXII Trobada d’Esbarts Infantils i Juvenils de les Comarques Gironines.

§ A les 17,30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Actuacions dels esbarts de Castelló d’Empúries, de Cassà de la Selva, Marboleny, Mediterrània, d’Olot, Monsoriu, Mestre Sirés, Fontcoberta i Joaquim Ruyra.

§ A les 19,30 hores, a la Pl. d’Espanya: Animació infantil a càrrec de Jaume Barri.

§ A les 22,30 hores, a la Plaça dels Dies Feiners: Concert de nit a càrrec de la Banda Bandarra.

§ De les 0,30 a les 2 hores de la matinada: Fi de festa amb Lapao Sound System.

Diumenge 2 de juny

§ De 8 a 14 hores, als carrers de Darrere l’Església, dels Papus, dels Filadors i de Raval, i a la Pl. de Mn. Joan Quer: Elaboració de les Estores de Corpus. Organitzada per l’Associació d’Estores del Barri de Raval.

§ De 9,30 a 15 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes: II Obert Vila de Blanes d’Escacs. Finals i lliurament de trofeus. Organitzat pel Club Escacs Blanes.

§ A les 10 hores, a la pista esportiva de Mas Florit, i dins dels actes de celebració de les Festes de Mas Florit 2013: Sardinada popular.

§ De 10 a 14 hores, a la Plaça de l’11 de setembre (Mas Enlarie) III Mercat d’intercanvi.

§ Actes de celebració del 50è aniversari de l’Esbart Joaquim Ruyra – XXXIV Cloenda de la Roda d’Esbarts Infantils i Juvenils Catalònia.

A les 11 hores, per diferents carrers del centre: Cercavila amb la participació dels esbarts de Granollers, de l’Hospitalet del Llobregat, Gaudí, Sant Jordi, Tiorbins, l’Espiga d’Or, Vicentí, Nostra Senyora del Congrés, Bitrac Dansa, Dansa Grup Mediterrània, Olesà, Jove de Gualba, de Calafell, Lluís Millet, Rosa d’Abril, Casal Català Dansaires Manresans, Marboleny i Joaquim Ruyra, de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria, de la Banda Musical Mn. Joan Batlle, de l’Associació de Manaies de Blanes i de la Colla Gegantera de Blanes.
A les 12 hores, al Pg. de Mar: Actuacions dels diferents esbarts convidats.
A les 14 hores, al Pg. de Mar: Rifa d’una panera.

§ De 14 a 20,15 hores, als carrers de Darrere l’Església, dels Papus, dels Filadors i de Raval, i a la Pl. de Mn. Joan Quer: Exposició de les Estores de Corpus. Organitzada per l’Associació d’Estores del Barri de Raval.

§ A les 17 hores, a l’antic pavelló d’esports (Josep Tarradellas, 2): Festa homenatge a la Gent Gran, amb vestits de paper i country a càrrec del Casal Benet Ribas, sardanes i ball mariner a càrrec de la Casa del Mar, homenatge a les noces d’or i fi de festa amb ball i música en viu.

§ A les 17 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i dins dels actes de celebració del 50è aniversari de l’Esbart Joaquim Ruyra: Ball folk amb el grup Petit Festa de Carles Belda.

§ A les 20,15 hores, pels carrers de Darrere l’Església, dels Papus, dels Filadors i de Raval, i a la Pl. de Mn. Joan Quer: Processó de Corpus.