Activitats a Blanes els dies 8, 9 i 10 de febrer

Divendres 8 de febrer

La Rua de Carnestotes es farà el dimenge a partir de les 17h

La Rua de Carnestotes es farà el dimenge a partir de les 17h

§ De 10 a 11 hores, des de l’IES fins a la Pl. de Catalunya i tornada: Rua de Carnestoltes dels alumnes de l’IES Sa Palomera.
§ De 10 a 11 hores, pels carrers del veïnat de Ca la Guidó: Rua de Carnestoltes dels nens del col·legi Mn. Joan Batlle.


§ De 10 a 12 hores, al Casal Cívic “Can Borell”, (Ptge. de Mas Borell, 1-3) «L’humor com a motor del canvi», taller de riure a càrrec de Mónica Aldegunde.
§ D’11 a 12,30 hores, des del col·legi nou fins al Pg. de Mar i tornada: Rua de Carnestoltes dels nens del col·legi Sta. Maria.
§ De les 15 a les 16,30 hores, pels carrers dels voltants de l’escola: Rua de Carnestoltes dels nens del col·legi Cor de Maria.
§ De les 15 a les 16,30 hores, pels carrers del veïnat de Ca la Guidó: Rua de Carnestoltes dels nens de l’escola bressol de Ca la Guidó.
§ De les 15,15 a les 16,30 hores, pels carrers del veïnat de Can Borell: Rua de Carnestoltes dels nens del col·legi Pinya de Rosa.
§ De 15,30 a 16,15 hores, pels carrers del veïnat de Can Borell: Rua de Carnestoltes dels nens de l’escola bressol de Can Borell.
§ A les 18 hores, a la sala infantil de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins l’espai Hora del Conte: «De què va disfressat el Sr. Disbarat?» amb la Dolors Arqué.

Dissabte 9 de febrer

§ Tot el dia, a diferents establiments comercials de la vila, i dins dels actes del Carnaval 2013: 2n. Concurs de Disfresses a la Feina.
§ De 8 a 21 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes: 8a. Prova del Circuit Català de Bàdminton. Organitzada pel Bàdminton Blanes Club.
§ A les 16,30 hores, al Pg. de Dintre, i dins dels actes del Carnaval 2013: Visca la gresca. Espectacle d’animació i ball amb el grup Marrameu.
§ A les 18 hores, al Pg. de Dintre: Taller de Carnaval amb la Cia. Fera Ferotge.
A les 18 hores, a la Pl. d’Espanya, i dins dels actes de celebració del Carnaval 2013: Xocolatada gratuïta.
§ A les 19,30 hores, des de la Pl. de Catalunya fins al Pg. de Dintre: Arribada del Rei Carnestoltes i Cercavila.
§ A les 20 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Pregó del Rei Carnestoltes.

Diumenge 10 de febrer

§ De 9,30 a 13 hores, amb sortida des de la Ciutat Esportiva de Blanes: II Duatló Popular BTT Ciutat Esportiva de Blanes (5 km de cursa al voltant de la Ciutat Esportiva, 18 km de BTT per camins, i 2,5 km de cursa al voltant de la Ciutat Esportiva) Organitza: Club Triatló Blanes.
§ De 9,30 a 13,30 hores, al camp de futbol de Can Borell (Ctra. de Malgrat): Acte de presentació del 1r equip i del futbol base del FC Cuatro Vientos, que inclourà un triangular de futbol 11 infantil.
§ A les 17 hores, amb recorregut per l’Av. de Jaume I, Pl. de la Solidaritat, Rbla. de Joaquim Ruyra, Pl. de Catalunya i Pg. de la Marina: Rua de Carrosses i Comparses.
§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic, ubicat al C. de Roig i Jalpí, 16, i dins del I Centre –Jazz Festival: Concert amb el grup Haiku (veu i piano).