Ordre del dia del ple de l’Ajuntament de Blanes del mes de març

Ordre de dia del ple de l’Ajuntament de Blanes del mes de març, que se celebrarà avui dijous a partir de les 19 hores a la sala de plens de l’Ajuntament.

Arxiu Blanesaldia.com

Arxiu Blanesaldia.com

I Part resolutiva – Propostes de Secretaria

1. Aprovació de les actes de les sessions anteriors corresponents als dies 25 de febrer i 14 de març de 2016.

2. Donar compte de sentències judicials.

3. Donar compte del decret 2016000322 de liquidació de l’exercici pressupostari.

Propostes d’acord de la Comissió Informativa General, d’Urbanisme i d’Hisenda

4. Modificar l’acord de Ple de data 2 de juliol de 2015 de creació i composició dels grups polítics municipals i designar els portaveus.

5. Modificar l’acord de Ple de data 2 de juliol de 2015 de nomenament de representants en els òrgans col·legiats que sigui de la competència del Ple.

6. Acord de sanció de l’expedient número 00003401/2015 incoat per infracció de l’article 52 apartat 1 de l’Ordenança municipal de protecció, tinença i control d’animals domèstics.

7. Declarar la necessitat de cobrir de forma immediata 5 places d’agents de la Policia Municipal per posar en marxa el nou model de Policia municipal 2016-2019 i sol·licitar al Ministerio de Hacienda y Administraciones Públicas la seva reposició.

II Part de control

8. Moció que presenta el grup municipal d’ICV-EUiA de Blanes per proposar celebrar els 85è aniversari de la II República.

9. Moció que presenta el grup municipal d’ICV-EUiA de Blanes per una moratòria en el implantació de nous supermercats a Blanes.

10. Moció que presenta el grup municipal d’ICV-EUiA de Blanes per a la millora del servei de tren i autobusos interurbans.

11. Precs i preguntes.