El regidor blanenc Salvador Tordera parla de l’acord assolit amb l’equip de govern

Salvador Tordera

Salvador Tordera

El regidor del PPC a l’Ajuntament de Blanes, Salvador Tordera ha manifestat que l’acord de govern assolit amb el PSC, CDC i ERC «és un bon acord que, sense entrar al govern, ens dona l’oportunitat de treballar pels blanencs i blanenques, de desenvolupar el nostre programa i de tirar endevant el nostre poble».

L’acord amb el govern municipal  implica la presidència de la Ponència Tècnica d’Activitats, delegada directament de les competències exclusives de l’alcalde, que impliquen una sèrie de responsabilitats de caire transversal, com recull el propi comissionat de serveis, donat que incideix en moltes matèries: enginyeria, mobilitat, urbanisme, fires i mercats, festes, protecció civil etc., així com un contacte permanent amb les entitats i associacions.

En aquest sentit, Tordera ha explicat que «la presidència en aquesta Ponència Tècnica té funcions directives sobre els tècnics i personal d’activitats, així com de coordinació, assessorament, iniciativa i impuls sobre la resta d’àrees, i els seus respectius tècnics i regidors. Un ampli ventall d’oportunitats per treballar i aplicar el nostre programa electoral».

A més a més, el portaveu ha recalcat que «és important no deixar-se enganyar per certs partits que insisteixen en afirmar que entrem dins de l’equip de govern. Això és totalment fals, donat que tan sols, com a ponent del comissionat, intervindré activament en les reunions de la Junta de Govern Local per defensar els punts que tractin sobre la ponència que presideixo, així com la possibilitat d’opinar sobre qualsevol altre punt que es discuteixi i afecti a l’àrea que presideix-ho».