Activitats a Blanes els dies 1, 2 i 3 de maig

Divendres 1 de maig

Foto: JFG - Blanesaldia

Foto: JFG – Blanesaldia

§ D’11 a 2 hores de la matinada, a la carpa instal·lada al Pg. de Cortils i Vieta, i organitzat per Brewers Brothers SL: Birrasana. V Festival de la Cervesa Artesana de Blanes, amb concerts i actuacions en directe, parc infantil, oferta gastronòmica de qualitat a preus populars, batucades, pallassos, tasts de cerveses.

Dissabte 2 de maig

§ D’11 a 13 hores, davant de la botiga Eurekakids, ubicada a la cantonada dels carres de Mercaders i de la Verge Maria, i organitzat per l’ABBC: Taller gratuït d’animació infantil.

§ D’11 a 2 hores de la matinada, a la carpa instal·lada al Pg. de Cortils i Vieta, i organitzat per Brewers Brothers SL: Birrasana. V Festival de la Cervesa Artesana de Blanes, amb concerts i actuacions en directe, parc infantil, oferta gastronòmica de qualitat a preus populars, batucades, pallassos, tasts de cerveses…

Diumenge 3 de maig

§ D’11 a 16 hores, a la carpa instal·lada al Pg. de Cortils i Vieta, i organitzat per Brewers Brothers SL: Birrasana. V Festival de la Cervesa Artesana de Blanes, amb concerts i actuacions en directe, parc infantil, oferta gastronòmica de qualitat a preus populars, batucades, pallassos, tasts de cerveses…

§ Festa del Dia de la Mare, organitzada per la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria, amb les següents activitats:
– A les 12,45 hores, Cercavila des de la Pl. de la Sagrada Família a la Pl. d’Espanya, passant pels carrers de la Salut, de Jaume Ferrer, de Raval i de la Muralla, i pel Pg. de Dintre.
– A les 13,30 hores, Concert a la Pl. d’Espanya.