CiU de Lloret vol millorar l’atenció a les persones més dependents i amb risc d’exclusió social

Jaume Dulsat, durant la seva intervenció en l'acte

Jaume Dulsat, durant la seva intervenció en l’acte

L’atenció a les persones més dependents és una de les prioritats de la candidatura de CiU encapçalada per Jaume Dulsat. Per aquest motiu, el seu programa contempla quatre mesures clares en aquest sentit: 1) construir una residència per a la gent gran i centre de dia; 2) millorar el Servei d’Atenció Domiciliària per dotar de més recursos i assistència a les persones dependents i a les seves famílies; 3) continuar suprimint les barreres arquitectòniques del municipi i 4) fomentar el voluntariat de la gent gran.

Sense moure’ns d’aquest àmbit, l’altra gran prioritat de l’equip de Dulsat són les persones amb risc d’exclusió social i per això el programa contempla, també, tres mesures concretes: 1) desenvolupar un projecte d’aprofitament d’excedent alimentari, provinent del sector turístic, i distribuir-lo entre les persones més necessitades; 2) augmentar el pressupost del Centre de Distribució d’Aliments i
3) construir noves vivendes de protecció oficial.

Jaume Dulsat només entén un “Lloret, Capital orgullosa de la Costa Brava”, que passi pel benestar de totes i cada una de les persones que hi viuen. Per aquest motiu, l’equip ha treballat una proposta ferma on tothom pugui ser escoltat i on ningú quedi exclòs.