Activitats a Blanes durant els dies 8, 9 i 10 de juliol

Divendres 8 de juliol

§ A les 20,45 hores, amb punt de trobada a l’Oficina de Turisme de Pl. de Catalunya: Visites guiades nocturnes per Blanes.

§ A les 22 hores, al parc de Bru Centrich, al barri de Quatre Vents, i organitzat per l’Associació Cultural Crit d’Art: Nits de pantalla – Cinema a la fresca.

 

Dissabte 9 de juliol

§ De les 17 a les 23 hores, al Pg. de la Mestrança: Fira d’artesania.

§ De les 19 a les 21 hores, al Pg. de Cortils i Vieta: Concert d’intercanvi de bandes entre la banda i cobla del Col·legi Sta. Maria i la Unió Musical de Carlet (València). Organitzat per la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria.

§ A les 20,45 hores, amb punt de trobada a l’Oficina de Turisme de Pl. de Catalunya: Visites guiades nocturnes per Blanes.

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), La Companyia Daniel Candelas posa en escena Susurros de un sueño.

§ A les 22 hores, a la platja central, davant del monument a la sardana: IX Festival de Curtmetratges a la Platja. Organitzat per l’Associació Cultural Crit d’Art.

Diumenge 10 de juliol

§ De les 10 a les 13 horesVisita lliure a l’ermita de Sant Joan.

§ De les 10 a les 13 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes (Mas Cuní, 43), i organitzat pel Club Twirling Costa Brava: Festival de Twirling.

§ A les 20 hores, davant del banc dels músics: Audició de sardanes.

 

Festes de Veïnats 

Divendres, dissabte i diumenge, 8, 9 i 10 de juliol

Festes del Vilar Petit – Mas Moixa i de Valldolig

Dissabte, 9 de juliol

Festes del Puig de la Dona.

EXPOSICIONS I ALTRES

 

Fins al 10 de juliol

Als restaurants S’Auguer, Can Borrell, Can Bruno, El Capitell, El Celler de la Puntaire, El Celler de Blanes, Laia, La Nou, Sol d’Or, Can Ton i El Ventall, i amb un preu de menú gastronòmic que oscil·la entre els 29 i els 45 euros. IV Jornades Gastronòmiques “Suquet de peix de Sa Palomera de Blanes”.

Fins al 9 de juliol

A la Sala Municipal d’Exposicions “María Luisa García-Tornel” (C. Ample, 11): Exposició fotogràfica: “Les Cases dels Pins, el naixement d’un barri”. Organitzada per la Comunitat de Propietaris Nostra Senyora del Vilar, amb motiu del seu 50è aniversari (1961 – 2011). Horari: Cada dia, de 18.00 a 21.00 hores. 

Fins al 31 d’agost

Als Clubs Infantils de les platges del Centre i de S’Abanell, i per a nens i nenes de 4 a 12 anys. Biblioplatja, jocs inflables i tallers.

Club Infantil de la platja del Centre (al costat del lloc de socors).- Horaris: de dimarts a divendres, de 10 a 13 i de 16 a 19 hores. Dissabtes i diumenges, d’11 a 14 i de 17 a 19 hores.

Club infantil de la platja de S’Abanell (davant del C. de Mercè Rodoreda): De dimarts a diumenge, d’11 a 14 i de 17 a 19 hores.

Festa de l’escuma o de l’aigua.

Club Infantil de la platja del Centre (al costat del lloc de socors): Els dijous, al matí.

Club infantil de la platja de S’Abanell (davant del C. de Mercè Rodoreda): Els dimarts, al matí.

Fins al 31 d’agost

A la sala infantil de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2). Bibliovacances. Viatja al bosc de llibres a través de l’aventura.

Horari: De dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 16 a 20,30 hores.

Fins al 15 de juliol

Al vestíbul de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2). Exposició Rellotges de Sol, de Francesc Clarà Fradera. Horari: de dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 16 a 20,30 hores.

Josep Balcells és el guanyador del Trofeu Quillat 2011

Del 9 de juliol al 7 d’agost

A Casa Saladrigas, ubicada al C. de Roig i Raventós, 1. Exposició fotogràfica: XXXIX Saló Estatal de Fotografia, XX Trofeu Comarca de la Selva.

Horari: De dijous a diumenge, de 18 a 21 hores. Diumenge, 10 de juliol, a les 12 hores, acte de lliurament de premis.