Activitats a Blanes durant els dies 1, 2 i 3 de juliol

El grup de jazz-flok Folkincats

Divendres 1 de juliol

§ A les 19.00 hores, a la plaça de la Biblioteca, tindran lloc les següents activitats: Simulació d’una subhasta de peix a veu, a càrrec de la Confraria de Pescadors de Blanes, Vols aprendre a fer un estrop? (Nus mariner) i Dibuixem un llagut!, a càrrec del club de Rem Treumal de Blanes. 

§ A les 22.00 hores, als jardins de les Caves Mont-Ferrant (carrer Abat Escarré, núm. 1) i patrocinat per l’Obra Social d’Unnim , Concert de jazz-folch a càrrec de Folkincats. Preu: 10 euros.

Folkincats ofereix una mirada renovada, suggerent i moderna a la música tradicional i popular catalana. Prenent com a punt de partida aquest material exquisit -el nostre llegat musical- Folkincats investiga, explora i desenvolupa aquest magnífic repertori, i ens sorprèn amb un paisatge sonor magnífic, dinàmic, creatiu, i versàtil … un paisatge que respecta l’excel·lent llegat alhora que el fa créixer.

Folkincats ofereix variacions lliures, tant a nivell rítmic com tonal o melòdic de tot aquest repertori i ens presenta un discurs musical embolcallat per la sonoritat acústica dels seus quatre instruments (contrabaix i guitarra com a base rítmica i violí i saxòfon com a instruments melòdics).

Folkincats té previst presentar el seu segon treball discogràfic al llarg d’aquest 2011. Tots els temes estan basats en melodies de cançons i danses populars i tradicionals dels Països Catalans.

Programa: Cançó del lladre  So de pastera El traginer i la perdiu  La dansa de Castellterçol  Fandango pollencí  La “Pathetic”  L’hereu Riera

El Poder del Cant  La calma de la mar  Swing gitan  Katibim  Bolero de Palma  La tarara  La dama d’Aragó  El ball de la post

Dissabte 2 de juliol

§ A partir de les 11 hores: Bicicletada organitzada pels Indignats de Blanes. sortida: Plaça d’Espanya

§ A partir de les 12.00 hores, a la platja de Blanes, a l’alçada del monument a la sardana, VIII Open Vila de Blanes Futbol Platja, organitzat pel club Blanenc Fultbol Sala. 

§ A les 20.30 hores, a l’espai comprés entre Sa Pujola i Sa Palomera, Benedicció del Mar, organitzat per la Parròquia Santa Maria de Blanes. 

§ A les 20.30 hores, al Passeig de Mar de Blanes, a l’alçada del monument a la Sardana, Festa sense Diferències, organitzada per L’Esguard, associació per a persones amb discapacitat intel.lectual. Fomentant la inclusió social es farà una desfilada de models, on participaran persones amb i sense discapacitats, amb la col.laboració musical en directe del grup a capel.la Petit Comité. 

§ A les 22.00 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), Concert pro-mundial de Patinatge, organitzat pel Club de Patinatge Blanes, amb l’actuació de la VBella Banda i Ama Blanes

§ A les 22.00 hores, a la plaça Verge Maria, actuació del grup Toc de Xarel.lo

Diumenge 3 de juliol

§ A partir de les 9.00 hores, a la platja de Blanes, a l’alçada del monument a la Sardana, VIII Open Vila de Blanes Futbol Platja, organitzat pel club Blanenc Futbol Sala. (L’entrega de premis apròx. 19.30 hores). 

§ A les 20.00 hores, al Passeig de Mar, Sardanes a càrrec de la Cobla Bisbal Jove

Festes de Veïnats

Dies 1, 2 i 3 de juliol.- Festes Av. Quatre Vents 

Dia 2 de juliol.- Festes Av. Raval

EXPOSICIONS I ALTRES

DEL 10 DE JUNY AL 10 DE JULIOL

Als restaurants S’Auguer, Can Borrell, Can Bruno, El Capitell, El Celler de la Puntaire, El Celler de Blanes, Laia, La Nou, Sol d’Or, Can Ton i El Ventall, i amb un preu de menú gastronòmic que oscil·la entre els 29 i els 45 euros. 
IV Jornades Gastronòmiques “Suquet de peix de Sa Palomera de Blanes”. 

DE L’1 AL 9 DE JULIOL

Exposició Fotogràfica: “Les Cases dels Pins, el naixement d’un barri” 
LLoc: Sala Municipal d’Exposicions M. Luisa García-Tornel.Horari: De 18.00 a 21.00 hores 

DE L’1 AL 30 DE JULIOL

A la Biblioteca Comarcal de Blanes, “Promocionem la cultura, fomentem la lectura” 
Entitats convidades: Confraria de Pescadors de Blanes, Club Vela Blanes, Club de Rem Treumal Blanes, Mola Mola club d’escafandrisme de Blanes. 
Horari: De dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.30. Dissabtes de 10.00 a 14.00.