Iván Pastor i Vita Matise es proclaman a Blanes campions del món masculí i femení de Raceboard

Podi masculí / Foto: La Selva Comunica

Podi masculí / Foto: La Selva Comunica

Després dels contratemps que el regatista alicantí Iván Pastor va patir en la jornada d’ahir, avui ha aconseguit remuntar els tres punts que els separaven en acabar la jornada i proclamar-se campió del món de Raceboard davant de qui ostentava aquest títol fins al moment, el polonès Wojcik Maksymilian, que ha acabat signant la segon posició.

El tercer lloc al podi l’ha ocupat, sense sorpreses, el francès Nicolas Huguet. L’emoció ha estat present al campionat fins a l’última regata en què Ivan Pastor s’ha imposat al seu rival.

Podi femení / Foto: La Selva Comunica

Podi femení / Foto: La Selva Comunica

En la categoria femenina no hi ha hagut sorpreses i les primeres posicions han estat per les esportistes lituanes Vita Matise i Ilona Grinberga, que han estat disputant-se els primers llocs durant tot el mundial. El tercer lloc ha estat per la regatista austríaca Joana Sterling.

Des del passat dilluns fins a aquest dissabte ha tingut lloc en aigües de la badia de Blanes el Mundial de Raceboard que ha acollit i organitzat el Club de Vela Blanes. Finalment, s’han celebrat 14 de les 15 regates previstes i el vent, excepte el primer dia, ha estat sempre present i favorable.

Foto: Alfred Farré

Foto: Alfred Farré