Els organitzadors de les Barrakes de Blanes s’entrevisten avui amb l’alcalde

Comunitat publicat a Facebook

Des de l’Associació Juvenil de Barrakes de Blanes volem agraïr a tothom les mostres de suport que s’han manifestat a través de Salvem les Barrakes de Blanes, al igual que des de diferents partits polítics, però volem aclarir que nosaltres no tenim cap vinculació com a associació amb la plataforma ni amb cap força política.

Ens agradaria també manifestar que, com a associació apolítica que som, mai n’hem fet ús de la mateixa i que en cap cas tolerarem que se’ns utilitzi per obtenir beneficis polítics. A més considerem que en el moment i amb la problemàtica amb els quals ens trobem no és el moment oportú de buscar interessos individuals i sí d’unir-nos tots per trobar una solució al problema.

Nosaltres treballem perquè la gent de la nostra vila gaudeixi d’una activitat lúdica englobada dins de la Festa Major. Ens motiva la música, ens motiva que la gent gaudeixi d’ella, i ens motiva la unió i l’associacionisme. I ens desmarquem radicalment de qualsevol interès polític que de tot això es pugui derivar.

Informem també que durant el dia d’avui tenim previst reunir-nos amb una representació del grup de govern encapçalada per l’alcalde osep Trias], i amb la resta d’associacions i entitats col·laboradores de barrakes per valorar la situació davant la qual ens trobem per culpa d’una decisió que considerem absolutament errònia.