Actes a Blanes els dies 17, 18 i 19 de desembre

Divendres 17 de desembre

§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins l’espai Hora del Conte: El Nadal d’en Pere Perot, a càrrec de Dinsdungat Animació.

Dissabte 18 de desembre

§ De 10 a 13 i de 16 a 19 hores, als CEIP’s Joaquim Ruyra (C. de Méndez Núñez, 49,) i Quatre Vents (Avinguda dels Pavos, 54): Taller: Construeix el teu fanalet.

§ De les 11 a les 13 hores, al C. dels Valls, i organitzat per l’AV de Raval: Taller de confecció de pessebres.

§ A les 11 hores, a la plaça de darrera la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzats per Es Viver, Acció Cultural, dins l’espai Promocionem la Cultura, Fomentem la Lectura: Jocs Tradicionals (bitlles catalanes, rutlles, baldufes i altres jocs de carrer i populars), i taula d’intercanvi de llibres en català.

§ De les 17’30 a les 19’30 hores, al Pg. de Dintre, des de davant l’Ajuntament fins al C. de Pere Roure, i organitzada per l’Agrupament Escoltes i Guies Pinya de Rosa, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Estàtues humanes i venda de xocolata.

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Representació de Pastors i Misteris, Els Pastorets de Blanes, de Pere Puig i Llensa. Des de l’any 1929 a Blanes no poden faltar mai els tradicionals Pastorets de Pere Puig i Llensa. El jove equip d’actors que va debutar l’any passat torna amb més il•lusió per escenificar Pastors i Misteris, el clàssic nadalenc que ha divertit i emocionat diferents generacions de blanencs.

 

Diumenge 19 de desembre

§ De les 8 a les 15 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzada per l’Associació per a la Difusió del Tai-Chi a Blanes, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Exhibició de Tai-Chi, Chi-King i Ioga.

§ De les 9 a les 13 hores, a la pista núm. 1 del Pavelló d’Esports, i organitzat pel Club Rítmica Blanes: Festival de Gimnàstica Rítmica.

§ De les 9 a les 21 hores, al Pg. de Dintre, davant l’Ajuntament, i organitzada pel Rotary Club de Blanes: Taula de recaptació de fons per a la Marató de TV3.

§ De les 10 a les 13 horesVisita lliure a l’ermita de Sant Joan.

§ De 10 a 13 hores, als CEIP’s Joaquim Ruyra (C. de Méndez Núñez, 49,) i Quatre Vents (Avinguda dels Pavos, 54): Taller: Construeix el teu fanalet.

§ De les 11 a les 14 hores, a la pista núm. 2 del Pavelló d’Esports, i organitzada per Shorey – Ryu Blanes: Exhibició de Shorey – Ryu.

§ A les 12 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Concert de Nadal a càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria.

§ De les 15 a les 18 hores, a la pista núm. 1 del Pavelló d’Esports, i organitzat pel Club Esportiu Blanenc de Gimnàstica Rítmica: Festival de Gimnàstica Rítmica.

§ A les 18’30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Representació de Pastors i Misteris, Els Pastorets de Blanes, de Pere Puig i Llensa.

 

EXPOSICIONS I ALTRES

 

Fins al 10 de gener

Al vestíbul de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i organitzada per Es Viver, Acció Cultural. Exposició de caire cultural tradicional.

Horari: De dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 16 a 20,30 hores. Dissabtes, de 10 a 14 hores. Els dies 24 i 31 de desembre, i el 5 de gener, de 10 a 13 hores. Els dies 25 de desembre i 1 i 6 de gener, la Biblioteca romandrà tancada.

 

Fins al 2 de gener

A Casa Saladrigas, ubicada al C. de Roig i Raventós, 1. Exposició: “Des dels Orígens”, de Laia Bedós Bonaterra.

Horari: De dijous a diumenge i festius, de 17’30 a 20’30 hores. Els dies 25 i 31 de desembre i 1 de gener l’exposició romandrà tancada.

 

Fins al 9 de gener

Al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament. 18a edició del Pessebre Monumental realitzat per l’Agrupació Pessebrista Local.

 

Fins al 6 de gener

A la Pl. d’Espanya. Fira Artesana de Nadal.

Horari: Cada dia, de 10 a 14 i de 17 a 20’30 hores.

 

Fins al 24 desembe

A la Pl. d’Espanya, i organitzat per Acció Cultural Es Viver. Engreixament des Tió.

Horari: Cada dia de les 17 a les 19 hores.