El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme edita un catàleg de cicloturisme a la comarca

Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

El turisme esportiu té cada vegada més pes en el Maresme, en especial el cicloturisme. I és que la comarca és un territori idoni per la pràctica del ciclisme, ja que ofereix una gran varietat de paisatges i desnivells i una infinitat de vies i camins per recórrer amb bicicleta de carretera o BTT.

Una gran oportunitat per gaudir del ciclisme amb un paisatge diferent a cada pedalada. Per tal de donar-li encara més protagonisme, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha editat un catàleg en el que hi té cabuda tot tipus de ciclisme. Es pot consultar i descarregar en aquest enllaç.

Amb TELEGRAM rebràs al teu mòbil les nostres notícies a l’instant. Clica aquí i segueix-nos:  t.me/blanesaldia

El document reuneix propostes per a totes les edats i nivells que mouen l’afició del ciclisme, des de rutes per fer en bicicleta per l’àrea d’influència del Maresme fins a allotjaments i serveis especialitzats pels esportistes. Dos municipis de la comarca, Calella i Santa Susanna, estan distingits amb el segell de turisme esportiu.

A més, al catàleg també s’hi pot trobar una selecció d’itineraris que conviden a pedalar immers en un entorn formidable, amb propostes per bicicleta de carretera, de passeig i de BTT, tant per professionals com per gaudir en família.

Al Maresme hi ha moltes carreteres per les que es pot rodar amb tranquil·litat, també es pot optar per la concorreguda N-II que travessa els municipis de la costa. Pels apassionats de la muntanya, el parc del Montnegre i el Corredor, la Serralada Litoral i la Serralada de Marina són ideals per la pràctica esportiva. I per una estona de pedalades entre amics o amb els més petits, els passejos marítims i les pistes forestals seran l’escenari perfecte.

A la comarca també s’hi poden trobar bike parks com La Poma, a Premià de Dalt, considerat el millor d’Europa per centenars de riders i inclòs en el top 5 mundial del mitjà especialitzat GMBN. Perfecte per practicar acrobàcies amb la bicicleta.

El catàleg també inclou recomanacions de seguretat i normativa a l’hora de pujar a la bici, així com bones pràctiques a la carretera i a la muntanya. No podien faltar també els allotjaments especialitzats d’arreu del Maresme que ofereixen serveis específics per a ciclistes, com espais per guardar la bicicleta, servei de bugaderia ràpida, informació de rutes o spa per recuperar energia, i les empreses especialitzades en ciclisme que ofereixen lloguer o reparació de bicicletes, assistència en ruta o guiatge.

El catàleg està disponible en català, castellà, anglès i francès per arribar als diferents turistes que visiten la comarca. També s’adaptarà el disseny per portar-lo en format físic a les fires de turisme per promocionar-lo i a les oficines de turisme dels diferents municipis del Maresme.