Santa Susanna es promociona com a nou destí turístic en el mercat búlgar i romanès

Foto: Ajuntament de Santa Susanna

Com a novetat dins del programa Europe Senior Tourisme Santa Susanna ha participat en les presentacions i workshops organitzat per Segittur i Eurosenior amb el suport de Tourespaña, al mercat búlgar i romanes, i la presència de responsables de la Oficina española de turismo en Viena.

Aquest programa va destinat a persones majors de 55 anys i els seus acompanyants per viatjar fora de temporada i amb l’objectiu de generar ocupació i reactivar l’economia allargant la temporada turística.

Els dos actes, realitzats el dia 14 de novembre a la ciutat de Sofia (Bulgaria) i el dia 15 de novembre a la ciutat de Bucarest (Romania), van constar d’una presentació a càrrec de la responsable del programa a Segittur i de la responsable de Eurosenior, durant la qual es va poder presentar la destinació de Santa Susanna com a novetat, un dels dos únics que s’ofertan a Catalunya.

A les presentacions van assistir tours operadors, agències de viatge i premsa, als que vam poder explicar quins són els motius per escollir Santa Susanna com a destinació per ofertar als seus clients. Com són: el clima, la tranquil•litat i seguretat que es respira al municipi, la qualitat hotelera, els recursos naturals com la platja i la muntanya que l’envolta. També, es va destacar la seva privilegiada situació per poder gaudir de tota l’oferta cultural, des de Barcelona a Girona i conèixer obres d’artistes com Gaudí o Dalí amb pràctiques connexions amb transport públic com el tren.

Tan les agències com la premsa durant les presentacions com els workshops van tenir una molt bona acceptació i interès pel destí de Santa Susanna, al qual està previst arribi aquest mercat a partir del mes de febrer.