Tossa actualitza els tòtems i els panells informatius d’allotjaments i serveis turístics

També es promociona www.infotossa.com

L’Ajuntament de Tossa ha portat a terme l’actualització de la informació turística continguda en tòtems i panells informatius situats a diversos indrets de la via pública de la població. Aquesta informació es feia necessària, sobretot, perquè hi havia establiments d’allotjament que havien pujat de categoria, i nous serveis que no hi apareixien.

En total, són 11 indicatius: 9 tòtems i 2 panells, situats en llocs de màxima concurrència de visitants, que faciliten la informació dels allotjaments i dels principals serveis i atractius turístics de la vila. Algunes de les dades que s’expliquen són: on estan situats els hotels; els tipus que hi ha; de quina categoria, etc.

 

En aquests 11 indicatius s’hi han incorporat codis QR que permeten accedir a la web turística municipal www.infotossa.com, per tal que aquells que hi estiguin interessats puguin ampliar la informació. A més, cal recordar que a l’Oficina de Turisme hi ha disponible la guia d’allotjaments actualitzada per poder triar allotjament amb la guia a la mà.