Reunió a Madrid per tractar els plans de reconversió de les destinacions madures

Concepció Veray, Isabel Borrego i Enric Martínez

La diputada del Congrés dels Diputats, Concepció Veray, i el regidor del PPC a Lloret de Mar, Enric Martínez, s’han reunit aquest matí a Madrid amb la secretària d’Estat de Turisme, Isabel Borrego, per tal d’abordar els projectes de reconversió de les destinacions turístiques madures.

Al final de la reunió, ambdós han coincidit a destacar les bones impressions. Veray ha afirmat que «la reunió ha estat molt positiva perquè la secretària d’Estat de Turisme ens ha traslladat l’aposta clara i el suport ferm del Ministeri als plans de reconversió de les destinacions madures».

 

La diputada gironina ha explicat que «aquests plans estan fets per millorar el nostre producte turístic» i ha insistit en que «el sector turístic és vital per l’economia del nostre país i de les comarques gironines, especialment les del litoral com Lloret de Mar», fet que també ha destacat Martínez, qui ha insistit en la necessitat del canvi de model turístic de Lloret de Mar.

Veray ha afegit que «malgrat les dificultats econòmiques, el Govern recolzarà aquest sector estratègic», i ha puntualitzat que «aquests plans no només s’han d’entendre com inversions en infraestructures, sinó que hi ha altres accions necessàries per millorar la qualitat turística que es poden fer a curt termini». En aquest sentit la secretària d’Estat de Turisme els ha traslladat la seva intenció de promoure els projectes relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

Tant Veray com Martínez s’han mostrat satisfets amb les intencions del Ministeri i els dos han demanat que l’esforç de l’Estat per tirar endavant aquests projectes sigui correspost amb el suport de l’administració autonòmica (en aquest cas, la Generalitat), els ajuntaments i el sector privat. «És important coordinar les accions amb el sector privat per buscar sinèrgies i unir esforços tant econòmics com humans», ha dit Veray.

La diputada gironina s’ha compromès a seguir treballant conjuntament amb la Secretaria d’Estat de Turisme per desenvolupar projectes de reconversió i millora del model turístic de les comarques gironines.