L’Associació de Turisme La Selva, comarca de l’Aigua presenta el nou web

web_turismeL’Associació de Turisme La Selva, comarca de l’Aigua va presentar ahir a Santa Coloma de Farners, a la seu del Consell Comarcal de la Selva, el nou portal web de l’entiat. Aquesta nova pàgina web suposa una nova manera de presentar el turisme selvatà, molt més centrada en l’usuari final i en les experiències turístiques que ofereix la comarca al visitant.

La web parteix d’un disseny molt gràfic i intuïtiu que facilita molt l’accés a la gran quantitat d’informació i recursos disponibles en pocs clics. En aquest sentit, s’ha dissenyat una home dinàmica que dóna accés a les activitats i propostes més rellevants per als usuaris que preparen una escapada, una estada, les seves vacances… entre altres.

laselvaturisme1Per altra banda, el portal disposa d’un ampli directori que pretén respondre a les preguntes bàsiques que es fan els usuaris que ens visiten o que preparen la seva estada:  Què fer? On menjar? On dormir? On comprar?, en cadascuna de les localitats.

A més, inclou diferents apartats temàtics dedicats als elements més singulars de l’oferta turística de la Selva com poden ser el termalisme, els itineraris a peu i en bicicleta, la gastronomia, el patrimoni cultural, els paisatges de l’aigua, els jardins botànics, les cales i platges i un llarg etcètera.

Finalment també conté espais que donen accés a informació detallada sobre els serveis turístics, les oficines d’informació, publicacions en línia, galeries de vídeo i imatges, etc.

Interacció i mobilitat

Un altre aspecte destacat a la nova web és la interacció amb els usuaris, tant en la manera com s’ofereixen els continguts en funció de les seves preferències, com en el paper destacat que s’ha donat a les xarxes socials: els perfils a Facebook, Twitter, Youtube i Instagram s’alineen amb l’estratègia de comunicació de l’entitat i cerquen la implicació i la conversa dels usuaris.

En l’àmbit tecnològic cal remarcar que la web s’adapta als diferents dispositius de visualització (ordinadors, tauletes, mòbils…) i que inclou arreu eines per compartir continguts.

Eina de desenvolupament turístic

El president de l’Associació de Turisme i, alhora, vicepresident del Consell Comarcal de la Selva, Jordi Orobitg, ha explicat: «La nova web forma part de l’estratègia de desenvolupament turístic de la comarca de la Selva que lidera l’associació de turisme i que enguany està incidint d’una manera molt directa en dos àmbits: l’estructuració i creació de producte turístic i la comunicació i la promoció turística.»