I Trobada de Trens Tripulats de 5 polzades a Pineda fins el proper diumenge dia 25 de maig

La Plaça de les Melies de Pineda de Mar acull des d’aquest cap de setmana i fins el proper diumenge dia 25, la primera Trobada de Trens Tripulats de 5 polzades amb màquines elèctriques i de vapor.

pineda_tren1L’esdeveniment agrupa les principals associacions d’aficionats al tren i al modelisme ferroviari, les quals exhibiran cap a 30 màquines i maquetes molt atractives pel visitant.

Foto: JFG - Blanesaldia.com

Foto: JFG – Blanesaldia.com

L’horari dels dies 19 al 23 és de 17 a 20h, dia 24 d’11 a 14h i de 17 a 20h. Els que ho desitgin podran viatjar en els tren al preu d’1 euro. L’hoteler pinedenc Albert Buch, en reprsentació de Pineda Turística, promotora de l’esdeveniment, ha explicat que és una fira molt atractiva per tothom i on es podran veure màquines de tren de vapor, que no s’ha vist mai al nostre municipi.

Foto: JFG - Blanesaldia.com

Foto: JFG – Blanesaldia.com

També està prevista la participació de maquetistes professionals i d’aficionats particulars que estaran instal.lats en diferents carpes al llarg del circuit del tren, amb venda i exposició d’articles vinculats al sector. El president de l’Associació de Restauradors de Pineda, Francesc Horta, ha explicat que 6 restaurants de Pineda prepararan plats i tastets per l’ocasió, que també serà obert als pinedencs.

Francesc Horta ha dit que l’objectiu és oferir una mostra de la gastronomia de qualitat que es fa a Pineda. La Regidora de Consum, Comerç i Turisme, que col.labora en l’organització aposta per fer trobades i fires de format mitjà com aquesta, que siguin molt especialitzades i que portin a la població turisme de més qualitat.

L’Associació Pineda Turística, juntament amb els Amics del Ferrocarril del Maresme Sud, l’Ajuntament de Pineda i la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril, organitzen la trobada.

Foto: JFG - Blanesaldia.com

Foto: JFG – Blanesaldia.com