23 establiments de Malgrat s’adhereixen a la campanya ‘Tourist Friendly’

Imatge del certificat acredidatiu de 'Tourist Friendly'

Imatge del certificat acredidatiu de ‘Tourist Friendly’

Malgrat Turisme SL i l’Associació de Comerciants de Malgrat Centre posaran en marxa la campanya Tourist Friendly el proper mes de maig. Avui són ja 23 establiments els que han rebut la seva certificació com a Tourist Friendly, de mans de l’alcaldessa Conxita Campoy. Aquesta campanya pretén apropar el turisme al comerç del poble.

Després de rebre dues sessions de formació -d’idiomes i d’informació local- 23 establiments de l’Associació de Comerciants Malgrat Centre han rebut l’esmentada certificació, és a dir, establiment amic del turista. Aquestes botigues oferiran descomptes i ofertes als turistes a través d’unes targetes, que es repartiran a l’Oficina de Turisme de l’Àncora i de Ca l’Arnau a partir del proper mes de maig.

Tourist Friendly és el nom de la campanya que cerca apropar els turistes que visiten Malgrat de Mar, que s’allotgen al Passeig Marítim, fins al comerç local. L’alcaldessa, Conxita Campoy, ha animat als comerciants a continuar fent propostes per promoure el sector i ha ofert el suport de l’Ajuntament per portar-les a terme. La presidenta de l’Associació de Comerciants de Malgrat Centre, Cèlia Hernández, ha agraït la col·laboració dels botiguers en aquesta iniciativa i també ha apostat per continuar treballant en aquesta línia.