Jornada de treball i de debat sobre reconversió hotelera i tendències en recursos humans

Consell Comarcal de la Selva

El Consell Comarcal de la Selva (CCS) amb col·laboració amb l’Ajuntament de Mar ha organitzat una jornada de treball i de debat sobre reconversió hotelera i noves tendències en polítiques de recursos humans aquest dimarts, 13 de novembre al matí.

Aquesta iniciativa, s’emmarca en un procés d’investigació-acció-participativa d’àmbit comarcal, ha aglutinat un total de representats de deu grups hotelers de la zona que estan immersos en processos de reforma hotelera: Aqua hotels, L’Azure, Evenia Hotels, Grup Frigola, Guitart Hotels, Golden Hotels, Hotel Acapulco, Marsol Hotels i Rosamar Hotels. A la sessió també hi ha assistit els nous propietaris de l’antic Hostal Planas que pròximament realitzaran una reforma integral de les instal·lacions.

El debat s’ha centrat en aspectes com la innovació en les polítiques de recursos humans, les competències de present i futur de les persones treballadores del sector de la hostaleria o bé les necessitats formatives emergents en relació a les diferents ocupacions. Les conclusions obtingudes seran incorporades a un estudi comarcal sobre tendències del mercat laboral.

Aquesta sessió ha comptat amb la participació de la tercera tinent d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Lara Torres; i el conseller d’Ocupació del Consell Comarcal de la Selva, Eduard Colomé.

Després de la sessió, les empreses que han participat en aquesta jornada han fet una valoració positiva d’aquesta matinal de treball.

Aquesta activitat ha estat vehiculada a través del Programa 30 Plus, projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal – Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social.