Lloret de Mar explora les possibilitats del mercat xinès en turisme esportiu

Imatge de la trobada / Ajuntament de Lloret de Mar

Lloret de Mar ha començat a explorar aquesta temporada les possibilitats que ofereix el mercat xinès en turisme esportiu amb diferents accions per promoure la destinació en aquest mercat asiàtic.

El passat divendres Lloret Turisme va participar en una sessió de treball que va tenir lloc al RCDE Stadium de Cornellà de Llobregat amb una desena d’operadors turístics xinesos especialitzats en turisme esportiu i, concretament, en les disciplines de futbol i esports col·lectius.

A la tarda els mateixos agents es varen desplaçar fins a Lloret de Mar per assistir a una presentació de la destinació, visitar les instal·lacions esportives de la localitat i participar en una trobada amb els membres de la selecció nacional de waterpolo xinesa, que des de fa unes setmanes entrenen a la piscina olímpica d’aquesta destinació.

L’acció està coordinada per l’Agència Catalana de Turisme i va permetrae als agents descobrir l’oferta especialitzada en turisme esportiu del territori, tant pel que fa a destinacions com a serveis complementaris especialitzats, com és el cas de la l’agència receptiva lloretenca Evenia Travel Services, que ha gestionat l’estada de la selecció nacional a Lloret de Mar

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, va manifestar que «el mercat xinès encara és un mercat emergent i que ofereix molt de potencial, però tenim detectat que ens costa arribar-hi amb altres productes. El turisme esportiu ens possibilita establir-hi un primer contacte directe. Aprofitant que des de fa unes setmanes Lloret de Mar acull els entrenaments de la selecció nacional de waterpolo, hem organitzat una trobada entre els operadors i els membres de la selecció per tal que els puguin explicar la seva experiència i puguin conèixer la nostra oferta especialitzada en turisme esportiu de primera mà».