Tossa vol que ser reconeguda per la Generalitat com a ‘Vila Marinera’

L’Ajuntament de Tossa ha iniciat els tràmits per tal d’obtenir l’acreditació de la marca ‘Vila Marinera’, una marca de l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya adreçada a les poblacions litorals que conserven viva la cultura lligada al mar.

L’adhesió a la marca presenta múltiples avantatges: visibilitat (publicitat als webs www.catalunya.com i www.act.gencat.cat , xarxes socials, etc.), ús del distintiu d’adhesió en la propaganda turística, accés a les plataformes de promoció i comercialització específiques participant en la definició dels plans d’acció, accés amb prioritat al pla de formació específica anual, etc.

La regidora de Turisme, Maria Àngels Pujals, afirma que «les viles marineres tenen una forta personalitat, marcada per alguns aspectes com ara el caràcter historicocultural, gastronòmic, paisatgístic, o per promoure esdeveniments al voltant de la relació entre l’home i el mar. I això Tossa ho compleix. Som una oferta turística lligada a la cultura del mar i les tradicions pesqueres, que hem sabut mantenir els espais naturals (platges, cales, paisatges, boscos…) i patrimonials, tot oferint experiències i vivències lligades als valors culturals de la vida marinera».