Lloret de Mar inicia aquesta setmana el seu programa de dinamització de platges

Ajuntament de Lloret de Mar

Des d’ahir, la platja central de Lloret de Mar torna a comptar amb servei de dinamització de platges, que permet als visitants gaudir de diferents activitats en aquest entorn natural de la vila.

El servei inclou un miniclub infantil obert cada dia de 10.30 a 17 h que incorpora un espai nadó amb una zona climatitzada, nevera, trona, canviador i microones, i una biblioplatja amb zona d’ombra, llibres, revistes i premsa diària en diferents idiomes. Al miniclub hi tenen lloc diferents activitats infantils diàries i una festa de l’escuma cada dimecres d’11 a 12.30 h.

A més a més, de 17 a 21 h hi ha la possibilitat de practicar activitats esportives de voleibol i futvolei, en una zona habilitada a la platja, i activitats dirigides cada matí de 9 a 10 h a la Roca d’en Maig.

A aquest programa d’activitats s’hi sumaran, a partir del dia 1 de juliol, les activitats a la platja de Fenals, que també comptarà amb un miniclub infantil amb diferents activitats i una festa de l’escuma els dilluns d’11 a 12.30 h. Com a novetat, aquest any s’incorporarà una activitat setmanal de ioga al miniclub, cada dilluns de 19 a 20 h. Les activitats dirigides d’aquesta platja tindran lloc al parc de salut de Fenals cada matí de 10.30 a 11.30 h.

Les activitats de dinamització de platges finalitzaran el 31 d’agost a la platja de Fenals, exceptuant les activitats dirigides, que s’allargaran fins al 16 de setembre, data en què s’acaben les activitats a la platja de Lloret.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: «Les platges segueixen essent el principal atractiu turístic de Lloret de Mar durant la temporada d’estiu i volem que aquest sigui un espai de gaudi per a tots els nostres visitants. Com a novetat per a aquest any tenim noves activitats dirigides i el nou mòdul del miniclub de la platja de Lloret que estrenarem per la Festa Major de Santa Cristina».

L’any passat, més de 14.600 persones van participar en el programa de dinamització de platges de Lloret de Mar.

Totes les platges de Lloret de Mar (Lloret, Fenals, sa Boadella, cala Canyelles i Santa Cristina) compten aquest 2018 amb el distintiu de bandera blava.