La Costa Brava es promociona a la fira de turisme Navartur 2012

Del 17 al 19 de febrer se celebra al Palau de Congressos i Exposicions de Baluarte de Pamplona, Navarra, la fira de turisme més important del nord de l’Estat espanyol, Navartur 2012, amb la presència de deu entitats i empreses turístiques de la demarcació de Girona. La present edició de la fira preveu assolir la xifra de 30.000 visitants.

Aquest migdia s’ha inaugurat Navartur 2012 amb la presència de Jaume Torramadé, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona,  Miquel Calm, vicepresident de la Diputació de Girona, Carles Pàramo, alcalde de Roses, i d’autoritats de Pamplona i navarreses entre les que hi havia Yolanda Barcina, presidenta de la comunitat foral de Navarra.

 

Posterior a la inauguració de la fira, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, organisme de promoció turístic de la Diputació de Girona, ha celebrat, al restaurant La Capilla de l’Hotel Puerta del Camino de Pamplona, una presentació de destinació i una acció de networking, sessió de treball entre professionals de les agències de viatges de Pamplona i Navarra i entitats turístiques gironines, amb l’objectiu de donar a conèixer els productes i serveis turístics de la demarcació de Girona de primera mà.

El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Torramadé, ha presentat la destinació davant de vuitanta agents de viatges i mitjans de comunicació navarresos. Entre las agències presents hi havia Anavarra.com-aviajar, Barceló Viajes, Descubriendo Mundo, Halcón, San Fermín, Iberia i Ezkaba Bidaiak, entre d’altres. Els mitjans de comunicació que han donat cobertura a l’acte hi havia Canal 6, Diario Noticias, TV Navarra, Popular TV i revista Hosteleria Navarra. Al dinar també han assistit Enrique Mayo, alcalde de Pamplona, i Javier Taberna, president de la Cambra de Comerç de Navarra.

La trobada s’ha fet en el decurs d’un àpat gastronòmic ofert pel cuiner Quim Casellas del Restaurant Casamar de Llafranc, amb una estrella Michelin, i la col·laboració de la Cuina de l’Empordanet i de l’Aula Gastronòmica de l’Empordà en el que els assistents han degustat plats de la cuina tradicional catalana i vins de la DO Empordà per donar-los a conèixer la gastronomia autòctona.