Localitzat el cos sense vida de l’home desaparegut el passat 2 de maig a la platja de Calella

A les 10.32 hores d’avui s’ha rebut l’avís de l’observació d’una persona surant al mar de Pineda de Mar (Maresme). Els Bombers de la Generalitat han mobilitzat una dotació terrestre i l’equip del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) Subaquàtic. El cos es trobava 100 metres endins de la costa de la platja del barri de Poblenou.

Una patrulla dels Mossos d’Esquadra, que hi han enviat 6 dotacions, ha entrat a l’aigua i ha aconseguit treure el finat a la sorra. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha destinat al servei una ambulància preventiva.

Després de realitzar les comprovacions pertinents, s’ha informat que es tracta de l’home desaparegut el passat 2 de maig a la platja de Calella; Sergi S.S., de 44 anys i veí de Sant Celoni. El dispositiu de recerca es va dur a terme pels Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra, efectius de la Creu Roja, Salvament Marítim, Guàrdia Civil i Policia Local. La recerca intensiva, per mar i aire, es va realitzar al llarg de tres dies i va resultar infructuosa.