Detingut un veí Blanes quan intentava robar en un col·legi de Lloret

Entre el material que volia robar figuren dos ordinadors

Entre el material que volia robar figuren dos ordinadors

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Selva Litoral (Lloret de Mar) van detenir el 5 de febrer a Lloret de Mar, Guillermo Alonso SD, de 31 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Blanes, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

El mateix dia 5 un agent, que es trobava fora de servei, va veure dos homes vestits amb roba fosca, tapaboques i motxilles, que sortien d’un vehicle i es dirigien al nou centre d’educació infantil i primària (CEIP) de Lloret de Mar.

L’agent va donar avís a la comissaria de Lloret i vàries patrulles es van adreçar al lloc. En arribar, els mossos van trobar forçada la porta d’accés a un dels barracons i un vidre trencat.

Fent una recerca per les instal·lacions, els agents van localitzar diversos objectes que els lladres estaven preparant per endur-se. Entre aquests hi havia dos ordinadors i objectes metàl·lics que havien recollit pels barracons.

Finalment, els mossos van localitzar i detenir un dels lladres, el qual s’havia amagat al costat de dos vehicles. Aquests tenien els seients reclinats per permetre carregar tot el material que volien sostraure del centre.

La investigació continua oberta per tal de detenir l’altra persona que acompanyava Guillermo Alonso SD en el moment del fets. El detingut va passar el 7 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.