Detenen un conductor per provocar un accident mortal a Massanes

Agents de Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona han detingut avui a la GI-555 punt quilomètric 12,5 a Massanes un home de 35 anys, veí de Girona i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viaria per imprudència greu i per homicidi imprudent.

Els fets han succeït pels volts de les 10.15 h d’aquest matí quan un vehicle que circulava en sentit Hostalric per la GI-555, una via amb dos sentits de la circulació, i ha realitzat un avançament antireglamentari, passant la línia continua. Per l’altra direcció hi circulava una motocicleta que s’ha vist obligada a realitzar una maniobra evasiva per evitar la col·lisió frontal amb el cotxe contra direcció i ha sortit de la via. L’home ha caigut i de la motocicleta i a mort a causa de l’accident.

Al lloc han arribat el Sistema d’emergències Mèdiques (SEM) que no ha pogut fer res per salvar-li la vida

Els agents de trànsit ha detingut al conductor del vehicle, el qual ha donat negatiu en les proves d’alcohol i drogues, per un delicte contra la seguretat viària i per homicidi imprudent.

El detingut, que no tenia antecedents, passarà en les hores vinents a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.