Detenen dos homes a Lloret de Mar que acabaven de robar diners a un turista

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el dia 9 d’agost dos homes de 19 anys, de nacionalitat marroquina, veïns de Salt i Girona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació a la via pública.

La matinada del mateix dia 9 agents de paisà feien un patrullatge preventiu per la zona d’oci de Lloret de Mar. En un carrer amb poca afluència de gent es van adonar que dos joves, amb actitud vigilant, seguien un turista.

Mentre els mossos feien un seguiment discret a distància, van veure com un dels joves s’apropava a la víctima, l’agafava des del darrere pel coll i el llençava al terra mentre que l’altre li regirava les butxaques. Els lladres van aconseguir robar-li diversos bitllets i van sortir corrents.

Els agents van perseguir els lladres i els van interceptar al passeig Agustí i Font, davant de la platja. Un cop detinguts, durant l’escorcoll van recuperar els diners que acabaven de robar, 70 euros, i els van retornar a la víctima.

Els detinguts, un d’ells amb nombrosos antecedents, va passar el dia 10 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.