Els Mossos d’Esquadra detenen tres persones per sostreure coure a Maçanet de la Selva

Imatege del material intervingut

Imatege del material intervingut

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Selva Interior van detenir el passat 21 de febrer a Maçanet de la Selva, tres persones com a presumptes autores d’un delicte de furt. Els fets van passar el mateix dia quan pels volts de les vuit del matí una patrulla va rebre l’avís d’un possible furt de cablejat de coure al costat de la via del tren.

En arribar al lloc, els agents van localitzar tres homes que carregaven el cablejat en un vehicle. Aquestes persones van manifestar-los que havien trobat els feixos de coure al costat de la via del tren i que els havien agafat.

Després de diverses comprovacions es va constatar que aquelles persones havien estat vistes sostreien el cablejat, juntament amb altres dues persones que ja havien marxat. Les tres van quedar detingudes pel delicte de furt.

Els detinguts, dels quals Giancarlo BP tenia antecedents, van passar el dia 21 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.

Els detinguts són:
– Fabian AR, de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Santa Coloma de Gramanet.
– Eric MM, de 30 anys, de nacionalitat espanyola i sense domicili conegut.
– Giancarlo BP, de 33 anys, de nacionalitat peruana i veí de Sant Adrià de Besòs.