Cinc detinguts per un delicte de robatori amb força a Tordera

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria d’Arenys de Mar han detingut avui cinc persones com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb violència i intimidació a l’ interior d’un domicili de Tordera succeït avui al matí. Els fets han tingut lloc pels volts de les onze del matí, quan s’ha rebut avís d’ un robatori violent a dintre d’un habitatge de la urbanització Mas Mora de Tordera.

La víctima, que en aquells moments estava sola al seu domicili, hauria estat abordada pels assaltants, que l’haurien tancada en una habitació mentre un d’ells la vigilava constantment.

Ràpidament s’ha dut a terme un dispositiu policial per tal de poder localitzar i detenir els autors del robatori. Poc després els mossos han localitzat a Arenys de Mar a quatre dels presumptes lladres. Aquestes estaven a l’interior d’un dels vehicles utilitzats per fugir de l’immoble assaltat. Uns metres enllà, hi havia un home parlant per telèfon mòbil que duia una motxilla amb diverses eines a l’interior, tals com una cisalla, un tornavís, una escarpa, una pota de cabra, dues espàtules amb mànec i dos troços de vidres que podrien provenir del domicili violentat.

Quan els mossos li han preguntat pel motiu per què duia al damunt tots aquells estris no ha sabut donar cap explicació. Tanmateix, els agents han pogut localitzar un ordinador sostret del domicili, que restava amagat a sota del vehicle.

Davant dels indicis que aquestes cinc persones estiguessin implicades en el robatori del domicili de Tordera, els agents han procedit a la seva detenció.

El vehicle en el qual haurien fugit així com un segon vehicle estacionat a les proximitats del domicili perpetrat han pogut ser recuperats i hores d’ara els investigadors estan fent les comprovacions pertinents.

Està previst que els detinguts passin a disposició judicial en les properes hores.

Els detinguts, tots ells amb domicili a Arenys de Mar, són:
-Jonathan MP, de 22 anys, nacionalitat espanyola, amb dos antecedents policials
-Karim EA, de 29 anys, nacionalitat marroquina, sense antecedents
-Yassin BCHARI, de 34 anys, nacionalitat marroquina, amb set antecedents policials
-Oualid A, de 25 anys, nacionalitat marroquina, amb 14 antecedents policials
-Farid B, de 29 anys, nacionalitat marroquina i amb cinc antecedents policials