Detenen tres homes in fraganti per sostreure cablejat telefònic a Caldes de Malavella

Agents dels Mossos d’Esquadra de Santa Coloma de Farners van detenir el passat divendres, a Caldes de Malavella, tres homes com a presumptes autors d’un delicte de furt. Pels voltants de les quatre i mitja de la tarda del divendres 25 de gener els mossos van rebre l’avís de la caiguda d’una part de la xarxa de línia telefònica, i que aquest tall segurament estaria provocat pel presumpte robatori de cablejat a la zona, concretament entre les poblacions de Caldes de Malavella i Franciac.

Immediatament diverses patrulles dels mossos es van adreçar a la zona. Pocs instants després una patrulla de seguretat ciutadana va localitzar per les immediacions un cotxe amb tres ocupants. Els agents van interceptar el vehicle i van procedir a l’escorcoll.

Dins el maleter del turisme els mossos van trobar 53 trossos d’un metre aproximadament cadascun de cablejat telefònic d’uns sis centímetres de diàmetre, tres motxilles amb dues tenalles de grans dimensions, tres parells de guants de treball, dos trossos de ferro amb un ganxo i diverses eines petites. Amb totes aquestes evidències els agents van procedir a la detenció dels tres homes.

Els detinguts, tots amb antecedents i veïns de Tordera són:
– David GS, de 41 anys, de nacionalitat espanyola
– Abdelmalik EM, de nacionalitat marroquina
– Juan Carlos GV, de nacionalitat espanyola

El detinguts, passaran properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.