Detenen el responsable d’una deixalleria d’Anglès per receptació de 18 minimotos robades

Una de les minimotos intervingudes / Foto: Mossos d’Esquadra

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Selva Interior van detenir el 22 de novembre Jaime Q.T., de 49 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Anglès, com a presumpte autor d’un delicte de receptació i falsificació de document públic.

El passat 12 de novembre, els mossos de la unitat d’investigació de la comissaria de Santa Coloma de Farners van realitzar una inspecció administrativa en una deixalleria de la Cellera de Ter, dedicada al reciclatge.

Durant la inspecció es van localitzar 18 minimotos perfectament empaquetades en les seves corresponents caixes. Davant aquesta troballa, els agents van parlar amb la persona responsable de l’empresa, la qual els hi va mostrar unes factures sobre la compra-venda d’aquestes minimotocicletes.

Després de realitzar les comprovacions dels documents van observar que es tractava de factures amb dades falses. Els agents van esbrinar que els objectes localitzats a la deixalleria havien estat sostrets el 28 de juny en una empresa de Celrà. La víctima d’aquest robatori va reconèixer sense cap mena de dubte el material de la seva propietat ja que es tractava d’objectes molt característics i fàcilment identificables.

Un cop realitzades les comprovacions oportunes es va detenir el propietari de la deixalleria per rebre material sabent-ne la seva il·lícita procedència i falsificació de document públic.

El detingut, que té antecedents, va passar el dia 5 de desembre a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.