Ciutadans de Girona agraeix el gran suport ha rebut el 25N

El partit de Ciutadans (C’s) per la demarcació de Girona, en nom del seu candidat, Jean Mª Castel, s’ha mostrat agraït i entusiasmat per la gran participació dins aquests comicis “ha sigut la festa de la democràcia” remarcant que “quan la ràtio de participació puja, la democràcia triomfa”. Així mateix, la gran pujada en número de vots “hem quasi triplicat els resultats del 2010” ha fet agafar embranzida al grup dins d’unes properes municipals.

Segons Castel, C’s va començar un projecte el juny 2012 i “es va trobar de sobte amb unes eleccions autonòmiques anticipades” que són “les mateixes que hem afrontat i els resultats obtinguts han sigut un gran èxit per ciutadans i per el nostre projecte a nivell provincial”. Amb un 100% escrutat, Ciutadans triplica els seus resultats, ja que en els comicis de 2010 van sortir a les urnes amb 4.954 vots ( representant un total d’ 1,69%) , i en aquestes eleccions han pujat fins un total de 12.254 vots ( representant un total de 3’59%).

El Candidat, recolzat per els altres membres de la llista, ha recalcat el seu compromís que porta anunciant des de tota la campanya. Castel ha manifestat que és “un projecte que continuarem amb el dia a dia, una tasca que continuarem fent a tots nivells, municipals, sectorials…”. Segons Castel, aquestes eleccions “ens han permès copsar, de primera mà la necessitat de regeneració política que la societat gironina ens demana” i que des de Ciutadans “treballarem per fer un projecte de futur, aplicant la responsabilitat, el sentit comú i les prioritats en vers a les persones”