Detenen un home per robar en 13 habitatges en construcció a Caldes de Malavella

Els Mossos d’Esquadra de Santa Coloma de Farners van detenir el dia 9 d’octubre a Caldes de Malavella, Francisco M. T., de 26 anys d’edat, nacionalitat espanyola i veí de Caldes de Malavella, com a presumpte autor de 13 delictes de robatori amb força  en habitatges en construcció.El material robat s’ha valorat en 53.000 euros.

 

 Els mossos de la comissaria de Santa Coloma de Farners van saber que el dia 21 d’agost s’havien comés tretze robatoris amb força a domicilis en construcció de la població de Caldes de Malavella.

Concretament els mossos van observar que els robatoris es centraven tots en una mateixa illa de pisos de nova construcció i sense habitar. El lladre utilitzava sempre el mateix sistema per accedir-hi, que era forçant la porta d’entrada a l’escala del bloc i posteriorment violentar les portes dels habitatges amb un objecte tipus palanca. Un cop a dins hi robava mampares extractores, encimeres, forns, columnes d’hidromassatge…etc.

Davant aquests fets, els mossos van iniciar una investigació per tal de localitzar l’autor dels fets. Les indagacions policials van donar fruits uns mesos més tard quan el dia 9 d’octubre van localitzar i detenir Francisco M.T. com a presumpte autor dels robatoris.

El valor total dels objectes robats ascendia a més de 53.000 euros. Posteriorment el lladre intentava vendre el material en diverses botigues de segona mà de la zona.

El detingut, que té antecedents, va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.