Detingut un home per provocar un accident de trànsit a Maçanet i fugir sense auxiliar a la víctima

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el passat dia 23 Abdallah M.E. de 58 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Castell – Platja d’Aro, com a presumpte autor d’un delicte d’omissió del deure de socors. Pels volts de les set de la tarda del mateix dia, els Mossos van rebre l’avís que s’havia produït un accident de trànsit al camí Torre Marata de la població de Maçanet de la Selva.

El sinistre s’havia produït per una col·lisió frontal entre una furgoneta i un ciclomotor, el conductor del qual havia resultat ferit molt greu. En arribar al lloc els agents van saber que el vehicle que havia provocat l’accident s’havia donat a la fuga sense auxiliar al ferit.

Es va establir un dispositiu de recerca del vehicle escàpol i pels volts de les nou del vespre una patrulla de mossos va localitzar-lo abandonat en un ramal de la C-65, a la sortida de Santa Cristina d’Aro. La furgoneta tenia danys importants a la part frontal i als baixos que eren compatibles amb l’impacte contra el ciclomotor, i també hi havia restes de sang.

Poc després de la troballa, el propietari del vehicle es va presentar a la comissaria de Sant Feliu de Guíxols per denunciar que li havien sostret la furgoneta. Els agents van comprovar que la descripció del denunciant s’ajustava a la persona que conduïa el vehicle fugitiu i van detenir-lo.

El detingut va passar el dia 24 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs.