Detenen un conductor que va donar positiu en drogues després d’un accident a Vilobí d’Onyar

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el 6 d’agost, Isaac S.S., de 27 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sabadell, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit. Al vespre del 6 d’agost una furgoneta va tenir un accident al quilòmetre 74 de l’autopista AP-7, dins del terme municipal de Vilobí d’Onyar (Selva).

 

En arribar els mossos van assegurar el lloc de l’accident i van atendre el conductor del vehicle, el qual es trobava aparentment il·lès.

Parlant amb l’home els agents van detectar que presentava signes de trobar-se sota la influència d’algun tipus de substància estupefaent i es van adonar que al seu costat hi havia una bosseta amb restes de pols blanca al seu interior. Li van realitzar la prova de detecció de drogues i va donar positiu per consum d’amfetamines, per la qual cosa el van detenir.

El detingut, que té antecedents, va passar el 7 d’agost a disposició judicial al  jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.