Detenen quatre persones que furtaven les pertinences dels banyistes a la platja de Lloret de Mar

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes, van detenir el dia 5 de juliol quatre persones com a presumptes autores de diversos furts a la platja. Cap a dos quarts de sis de la matinada del mateix dia 5, agents de paisà estaven fent patrullatge a peu per la platja de Lloret de Mar, per tal de prevenir possibles furts a la zona.

En un punt de la platja, els mossos van veure a tres joves que estaven vigilant la roba i les bosses de diversos grups de persones que s’estaven banyant a la platja. Veient aquesta actitud, els agents van mantenir-se a l’espera i poc després van observar que des de dins de l’aigua, una dona indicava a aquests joves el moment en què havien d’agafar les pertinences dels banyistes.

En rebre l’avís de la dona els joves es van separar. Mentre un vigilava, un altre s’arrossegava fins arribar a una bossa de mà i el tercer agafava uns pantalons, dels quals sostreia un telèfon mòbil d’una de les butxaques.

Davant aquestes accions els mossos es van acreditar com a policies i van interceptar els tres joves. Mentre els identificaven, va sortir de l’aigua la dona que havia donat les indicacions al tres joves i, de males maneres, va exigir als agents que li tornessin les bosses i la resta d’objectes, ja que eren de la seva propietat.

Els mossos van mirar la documentació que hi havia dins la bossa de mà i van comprovar que corresponia a una noia de nacionalitat russa, la qual es trobava banyant-se. A més, dins la bossa que portaven els identificats van trobar cinc telèfons mòbils, tots ells configurats en llengua estrangera i una càmera fotogràfica.

Davant les evidències, els mossos van detenir les quatre persones com a presumptes autores d’un delicte de furt

Els detinguts, dels quals només Abderrahim A no té antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció de Blanes el dia 6 de juliol, el qual els va deixar en llibertat amb càrrecs.

Els detinguts són:

-Ahmed H de 25 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili a Santa Coloma de Farners.

-Bangally J de 30 anys, de nacionalitat gambiana i amb domicili a Santa Coloma de Farners.

-Maria Elena FC de 34 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Santa Coloma de Farners.

-Abderrahim A de 22 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili a Girona.