Detenen dues persones “in fraganti” per robar 6680 llaunes de tonyina a Brunyola

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners (La Selva) van detenir el dia 9 de maig a Brunyola, Daniel LP de 40 i Ismael PP de 38 anys, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de  Badalona, com a presumptes autors d’un robatori amb força.

Els fets van passar la matinada del 9 de maig quan una dotació de mossos d’esquadra, que estava fent un patrullatge preventiu per evitar robatoris, va localitzar en una zona d’aparcament situada al punt quilomètric 31 de la C-63, una gran quantitat de caixes apilades al terra, just al darrera d’un dels camions estacionats. Els agents també van observar dos joves que, en detectar la presència policial, van fugir corrents cap a un barranc ple de bardissa.

Tot seguit, es va comprovar que els dos homes havien forçat les portes posteriors d’un remolc i havien sostret  6680 llaunes de tonyina. Els autors del robatori van ser detinguts in fraganti quan tenien les llaunes de conserva preparades per carregar-les a un altre vehicle.

El detinguts, que tenen nombrosos antecedents, van passar el mateix dia 9 de maig a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.