Prop de 8.000 persones s’han manifestat a Girona en contra de la reforma laboral

La manifestació, que ha transcorregut sense incidents, ha anat encapçalada per una pancarta amb el lema «Ni reformes laborals ni retallades». En el moments dels parlaments no s’hi cabia de la gent que hi havia a la Plaça del Vi, i molta ha optat per marxar abans d’hora o quedar-se pels voltants. Aquesta reforma és un atac brutal al diàleg social i una aposta per l’acomiadament fàcil i barat.

A més, representa també una discriminació en tots els sentits, sobretot amb els contractes que es preveuen per a joves. Amb aquesta reforma laboral se’ns treuen instruments de diàleg i es facilita que les empreses puguin acomiadar més fàcilment, ja que el marge que tindrem per defensar els nostres drets i condicions laborals serà mínim.

CCOO continuarà amb la campanya informativa sobre la reforma, i més mobilitzacions concretes, però avisa que si al final el text no es tira enrere anirem a la vaga general. Aquesta reforma laboral és injusta amb els treballadors i les treballadores, és ineficaç per a l’economia en general i és inútil per crear ocupació.  No a la reforma laboral!