Recerca d’un nen de 12 anys de Santa Coloma de Farners que està en parador desconegut

En Mohssine Benaiss, de 12 anys, va sortir de casa seva dimecres passat a la tarda per anar a fer unes compres per els seus pares i no va tornar. Ahir al matí es va localitzar la seva bicicleta a l’estació de tren de Sils.

Els pares d’en Mohssine en veure que no tornava de fer les compres van pensar en un primer moment que s’havia entretingut mirant en algun lloc el partit  Barça-Madrid. En veure que l’encontre havia acabat i  el noi no tornava a casa van posar una denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Des d’aquell moment hi ha un protocol de recerca activitat nit i dia en el que també participa la policia local de Santa Coloma de Farners. Es fan patrulles a peu i en vehicles.

 

 Ahir es va trobar la bicicleta d’en Mohssine a l’estació de Sils i des d’aquest moment es treballa en la possibilitat que el noi hagués pogut agafar un tren. Les investigacions estan centrades en aquest moment en comprovar si realment va agafar un tren i en quina direcció.

El regidor de governació de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, Julio Fidalgo, ha explicat que “ hi ha preocupació per la desaparició d’en Mohssine i des de l’Ajuntament estem ajudant a trobar-lo posant a l’abast  tots els mitjans de que disposem. També aprofitem el ressò que tenen les xarxes socials i el web de l’Ajuntament per tal de fer una gran difusió de la desaparició d’aquest noi”.

En Mohssine fa un metre i mig d’estatura, té el cabell negre i en el moment de la seva desaparició vestia una caçadora de color negre.