Detingut un home com a presumpte autor de la mort d’un altre a Malgrat de Mar

Agents de Mossos d’Esquadra han detingut la passada matinada un home de 21 anys, nacionalitat espanyola i veí de Malgrat de Mar, com a presumpte autor de la mort d’un altre. La detenció s’ha produït després que l’home es lliurés a la comissaria de la Policia Local de Malgrat de Mar.

Pels volts de les 22 hores els mossos van ser requerits perquè hauria un home ferit per arma blanca al carrer, possiblement una catana. La víctima, de 20 anys i de nacionalitat espanyola, es trobava greument ferida i va morir al llocs dels fets. Els fets s’han produït al cèntric carrer Eivissa.

Segons informa Ona Malgrat, «els dos nois es coneixien i l’agressió s’hauria produït després d’una baralla a l’interior de l’habitatge on hi eren».

L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord ha obert una investigació per tal d’esclarir els fets.

Ampliació de la notícia (18:55h)

Segons ha explicat l’alcalde Joan Mercader a Ona Malgrat, els dos nois s’haurien barallat a l’interior d’un dels habitatges del bloc ubicat al número 9 del carrer Eivissa a les 22:17h, per causes que encara es desconeixen. Un dels nois hauria agredit la víctima, d’ètnia gitana, amb una catana. Moments després el jove va morir al carrer. Mercader ha detallat que tant la Policia Local com els Mossos d’Esquadra van actuar amb rapidesa per aconseguir que l’agressor es lliurés a la comissaria passada la mitjanit.

Mercader assegura que aquest assassinat es tracta d’un “fet fortuït” i que “en cap cas està relacionat amb disputes entre clans gitanos” perquè, entre d’altres coses, l’agressor no ho és.