Segon accident mortal a la Selva d’un mortorista aquest cap de setmana

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la xarxa viària catalana ha registrat 2 accidents mortals amb 2 morts aquest primer cap de setmana del pont de la Constitució i Immaculada 2011, des de les 15.00 h de divendres 2 i fins a les 20.00 h d’avui diumenge 4 de desembre. El darrer accident mortal ha estat aquest matí a la C-63 a l’altura de Brunyola (Selva), al punt quilomètric 35,5.

 

Una motocicleta i un totterreny han topat per encalç i com a conseqüència de l’accident el motorista, Antonio S. C., de 51 anys d’edat i amb veïnatge a Olot, ha quedat ferit de gravetat i ha estat traslladat per l’helicòpter medicaltzat del SEM a l’hospital Josep Trueta de Girona, on ha mort posteriorment. El conductor del totterreny ha resultat il·lès

L’altre accident mortal va ocorre ahir dissabte, 3 de desembre, al matí a la C-63 a l’altura de Vidreres (Selva), al punt quilomètric 9. Una motocicleta va sortir de la via i el motorista, Miguel Ángel S. G., de 35 anys d’edat i veí de Lloret de Mar, va morir. A més convé destacar que també ahir al matí a la C-31 a Palamós un ciclista va quedar ferit greu després de col·lidir amb turisme. L’SCT demana prudència a la carretera cap als col·lectius més vulnerables.