Localitzat sense vida l’home de 82 anys que va desaparèixer aquest dijous a Tossa de Mar

Bombers de la Generalitat

Bombers de la Generalitat

Els equips d’emergència van localitzar ahir, a dos quarts de tres del migdia, l’home que va desaparèixer ahir a Tossa de Mar.

Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís de recerca anit a les onze i, immediatament, van activar el Grup d’Actuacions Especials (GRAE), tant el de muntanya com el subaquàtic, així com el Grup Caní de Recerca (GCR) i diverses dotacions terrestres de suport. Al llarg de la nit han resseguit, juntament amb els efectius de la Policia Local de Tossa de Mar i dels Mossos d’Esquadra, camins i ramals propers i, aquest matí, han ampliat la recerca per aire i mar.

L’home, de 82 anys i veí de la població, ha estat localitzat per l’helicòpter dels Bombers a les roques de la cala d’en Jeroni, un lloc de difícil accés. Posteriorment, els equips d’emergència ha procedit a rescatar el cos.

Els Bombers de la Generalitat han mobilitzat vuit dotacions terrestres, una unitat del GRAE Muntanya, una del GRAE Subaquàtic, una del GCR i l’helicòpter. De la seva banda, els Mossos d’Esquadra –que han dut a terme totes les diligències judicials- han activat també un helicòpter, una Unitat Canina i un Equip de Muntanya, a més de diverses patrulles de seguretat ciutadana.

El dispositiu ha comptat amb la Policia Local de Tossa de Mar i amb amb efectius de Salvament Marítim.