Detinguts cinc membres d’una banda de motards que van agredir a Vidreres un home per encàrrec

Agents de Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal adscrits a la Unitat Central de Grups Juvenils Organitzats van detenir, el 9 de març, cinc persones com a presumptes autores dels delictes de lesions i pertinença a grup criminal.

Els fets que van motivar les detencions es remunten al 20 de desembre passat quan cinc membres de la banda ‘Loods Nomads Motor Club’, entre els quals s’hi trobava el seu president, van agredir una persona en un bar de Vidreres amb armes blanques i defenses extensibles.

Aquesta agressió va ser encarregada per una sisena persona que volia venjar-se de la víctima presumptament per un deute que tenien relacionat amb el tràfic de substàncies estupefaents.

Els autors de l’agressió, que portaven armilles amb simbologia pròpia de la banda, van arribar al lloc on es trobava la víctima amb un veí de Vidreres, que va ser qui els va assenyalar a qui havien d’agredir. La víctima va entrar en un bar per tal de repel·lir l’agressió malgrat no ho va aconseguir i va seguir rebent cops fins que qui va ordenar l’agressió els va ordenar que paressin.

Com a resultat de l’agressió, la víctima va patir ferides de diversa consideració i va haver de ser tractada de les lesions causades.

Els Mossos d’Esquadra van fer-se càrrec de la investigació i, amb tota la informació recopilada, el 9 de març van dur a terme un operatiu a Lloret de Mar, Sant Cebrià de Vallalta i Vidreres que va culminar amb la detenció de l’home que va encarregar l’agressió i de quatre dels membres de la banda que la van dur a terme, ja que el cinquè es trobava intern al centre penitenciari de Dijon (França) en el moment de les detencions.

Després de declarar en seu judicial, el jutge va decretar llibertat amb càrrecs pels cinc detinguts.