Sessions de teatre per reforçar la campanya sobre alimentació ecològica als centres educatius de la comarca

La campanya d’introducció d’aliments ecològics, que s’ha iniciat aquest curs a un total de 46 centres d’educació infantil i primària de la comarca de la Selva, es complementarà amb unes representacions teatrals.

Aquesta iniciativa, que està destinada a fomentar l’alimentació ecològica entre els alumnes de primària, s’emmarca també dins la campanya que es va iniciar el mes passat.  Aquesta acció, promoguda pel Consell Comarcal de la Selva i l’empresa Scolarest, es durà a terme a tots els centres escolars on gestionen el menjador escolar.

 

El primer centre escolar que ha acollit una sessió de teatre destinada a fomentar l’alimentació ecològica entre els alumnes de primària ha estat el CEIP Jacint Verdaguer de Sils, aquest dimarts 27 d’abril. El cap de l’àrea d’Educació, Joan Carles Codolà, ha assenyalat “que aquesta iniciativa s’anirà repetint en altres escoles de la Selva en els pròxims mesos i, evidentment, és un complement a la campanya d’introducció d’aliments ecològics”. En aquest sentit, Codolà, ha destacat la bona acollida que aquesta campanya ha tingut entre els escolars de la Selva així com també dels tutors d’aquests alumnes. 

L’obra porta per títol “Troba-li el gust!”

La obra de teatre que es representarà a alguns dels centres educatius de la comarca de la Selva porta per títol Troba-li el gust! ,  relata i fa especial èmfasi a la importància de menjar ecològics. Així, el tret de sortida a aquestes representacions teatrals el va donar el CEIP Jacint Verdaguer de Sils però aquestes continuaran amb la que es farà aquest dijous, 29 d’abril al CEIP Montseny de Breda. Les següents es faran durant el mes de maig, concretament els dies 17 i 19 de maig al CEIP Pompeu Fabra, de Lloret de Mar i el CEIP Quatre Vents de Blanes, respectivament.

Edició: José Fernández / Foto: Consell Comarcal de la Selva