Detingut per quatre robatoris amb intimidació en un mateix establiment de Santa Coloma de Farners

Agents de Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de la Selva Interior van detenir el dia 14 de desembre un home, de 25 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Santa Coloma de Farners, com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb violència i intimidació.

El dia 10 de novembre els mossos van saber que s’havia produït un robatori amb violència i intimidació en un establiment del centre de Santa Coloma de Farners. Concretament el lladre havia entrat a la botiga, s’havia adreçat a la dependenta i amenaçant-la amb un ganivet hauria aconseguit sostreure uns 450 euros.

Els fets es van repetir els dies 24 de novembre i 7 de desembre, sempre amb un modus operandimolt similar: entrava a l’establiment (la majoria de vegades amb el rostre tapat o amb algun element de disfressa), amenaçava amb un ganivet, exigia els diners, agafava el botí i fugia del lloc.

Davant els fets observats i amb la possibilitat que el lladre tornés a intentar robar en el mateix establiment, mossos de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Santa Coloma van establir un dispositiu de control per tal de poder-lo enxampar.

El dia 14 de desembre, els agents van observar un home que coincidia amb el perfil del lladre. Van veure com entrava a l’establiment, es treia un ganivet de la butxaca i acte seguit, la dependenta li va donar diners. Els agents no van intervenir en un primer moment, per tal de preservar la seguretat dels altres clients de la botiga, entre els quals hi havia nens, i quan l’home va sortir del local el van detenir.

Els policies van escorcollar el detingut i li van trobar el ganivet que havia utilitzat en tots els robatoris, elements per canviar la seva aparença (ulleres, gorres, etc.) i els diners que acabava de sostreure de la botiga.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 15 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.