Els Mossos d’Esquadra detenen un home a Sils que tenia una plantació de marihuana a casa

Mossos d'Esquadra

Mossos d’Esquadra

Agents de Mossos d’Esquadra de Santa Coloma de Farners van detenir el 19 d’octubre a Sils, un home de 31 anys, nacionalitat espanyola i veí de la població, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

El passat 19 d’octubre, mentre una patrulla realitzava tasques de seguretat ciutadana per la població de Sils, va tenir coneixement de l’existència d’una plantació de marihuana en una casa de la urbanització King Park. Els mossos s’hi van adreçar i van constatar que, efectivament, de dins l’immoble en sortia una forta olor de marihuana.

La mateixa tarda, es va fer una entrada i perquisició al domicili on els agents van localitzar, al garatge de la casa d’uns trenta metres quadrats, una instal·lació elèctrica, làmpades i tubs de ventilació que amagaven unes taules de cultiu amb unes 180 plantes de marihuana.

Mossos d'Esquadra

Mossos d’Esquadra

Just al costat, en una altra estança, es van localitzar unes 200 plantes més, amb 24 transformadors, 24 làmpades halògenes, 9 sistemes de ventilació, així com 9 bidons de productes destinats a l’adob i fertilitzants. En total els agents van recollir 38 quilograms de plantes. També es va localitzar tres pots de tabac plens de cabdells de marihuana.

Els mossos, davant les evidències, van detenir el propietari de la casa com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que hi havia diverses manipulacions de la presa de llum.

El detingut, amb antecedents, van passar el dia 20 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.