Mor ofegada una dona de 50 anys a la platja de Sa Caleta de Lloret de Mar

rescat_ofegada

Imatge del rescat del cos de la víctima

Una dona de 50 anys, de nacionalitat lituana, ha mort ofegada aquest dimarts a la platja de Sa Caleta de Lloret de Mar. La víctima s’havia dirigit a la platja per banyar-se amb una altra turista.


L’acompanyant ha pogut sortir de l’aigua pel seu propi peu però la víctima ha començat a tenir problemes. Un veí que passava per la zona ha donat l’alerta. Segons els Bombers de la Generalitat, l’avís s’ha produït al voltant de dos quarts de vuit del matí i la dona ha estat localitzada una hora més tard per un helicòpter de Salvament Marítim, que ha pogut recuperar el cos i traslladar-lo a la platja, on Guàrdia Civil i Mossos d’Esquadra l’han custodiat fins que la comitiva judicial ha fet l’aixecament.

El servei de socorristes a les platges de Lloret funciona fins a mitjans d’octubre, pero comença les 10 hores.Avui, a primera hora del dia no hi havia molta mala mar, perquè el vent no era massa intens. Hores després s’ha intensificat i s’ha fet onejar la bandera vermella a les platges de la població.