Tres detinguts a França per la mort d’un jove a Lloret

 

Una investigació duta a terme pels Mossos d’Esquadra ha permès detenir ahir tres persones per la seva presumpta implicació en la mort d’un jove de 15 anys, veí de Lloret de Mar, que va ser agredit mortalment  el passat 17 de juliol. Després de l’homicidi l’Àrea Territorial d’Investigació de Girona es va fer càrrec del cas i va poder identificar als responsables de la mateixa.

Un cop identificats, i sota la supervisió del jutjat que coneix la causa, s’ha treballat de forma coordinada amb la policia de França per tal que es fessin efectives les detencions, ja que es va poder corroborar que els sospitosos es trobaven a França.

Els detinguts són Remi Romai A.,  Jeremy P i Ludwig Ale G. Els tres arrestats tenen 21 anys i són de nacionalitat francesa. Les dues primeres detencions s’han fet al municipi francès de Isle d’Abeau mentre que la tercera s’ha fet a Pont- AudeMer. El cas continua sota secret de sumari. La previsió és que el jutge de Blanes que instrueix el cas demani l’extradició dels detinguts per tal de poder-los prendre declaració.

L’Ajuntament de Lloret ha emès un comunicat de premsa en el que anuncia “la seva voluntat es personar-se com a acusació particular durant el procés”. El consistori també ha volgut destacar la bona feina desenvolupada pel cos de Mossos d’Esquadra en la resolució del cas.