Dispositiu policial contra la prostitució, la salut pública i la venda ambulant a Lloret

Els mossos de la l’Àrea Bàsica Policial de la Selva Litoral, juntament amb agents de la Policia Local de Lloret de Mar i del Cos Nacional de Policia van establir un dispositiu de vigilància i control a la zona de l’Avinguda Just Marlés de Lloret de Mar per tal d’actuar contra la venda ambulant, delictes o accions contra la salut pública i prostitució al carrer. L’acció policial es va dur a terme durant la nit del divendres dia 8 al dissabte dia 9 de juliol i va durar unes 6 hores. Durant el dispositiu es va inspeccionar un local de la població on es van identificar un total de 10 persones i se’n van detenir 2 per un delicte contra la salut pública.

A la via pública es van identificar un total de 31 persones, dins aquest grup s’hi van detectar 8 dones que exercien la prostitució a la via pública. De les 31 persones identificades, 13 es van derivar al Cos Nacional de Policia, concretament aquests 13 són: 4 dones que exercien la prostitució i 9 homes, tots ells van ser citats per comparèixer davant el Cos Nacional de Policia ja que es trobaven en situació irregular al país.

La Policia va aixecar 3 actes per venda ambulat i els van detenir 8 persones (entre les quals hi ha els 2 dels local) la majoria d’elles per delicte contra la salut pública. Aquests dispositiu s’aniran repetint durant tot l’estiu per tal de preservar la seguretat ciutadana de la zona i evitar possibles accions il·lícites.