A presó un jove implicat en diversos robatoris amb força en domicilis i en un càmping de Pineda de Mar

Agents dels Mossos d’Esquadra de les comissaries d’Arenys de Mar i de Pineda de Mar, juntament amb efectius de la Policia Local de Pineda de Mar, van detenir el passat dia 19 de març, un home de nacionalitat gambiana, de 25 anys i veí de Pineda de Mar com a presumpte autor d’onze robatoris amb força a interior de domicili i cinc robatoris amb força a caravanes d’un càmping de Pineda de Mar.

La investigació es va iniciar durant el mes de desembre quan els investigadors van detectar que s’havien produït una sèrie de robatoris a interior de domicili a les urbanitzacions Pinemar i Can Cornet de Pineda de Mar.

En tots els robatoris el lladre aprofitava l’absència dels propietaris dels domicilis per accedir al seu interior i consumar els robatoris, ja que la majoria dels domicilis afectats eren segones residències. L’autor acostumava a forçar l’accés als habitatges, i un cop accedia a l’interior, s’apoderava d’objectes de valor de petites dimensions, com televisors, joies, etc.

De la mateixa manera, a l’autor també se li van atribuir diversos robatoris a caravanes que es trobaven instal·lades en un càmping de la localitat de Pineda de Mar.

Es va donar la circumstància que a aquesta persona li constava una ordre de cerca, detenció i ingrés a presó, emesa per un jutjat penal del partit judicial d’Arenys de Mar, per fets de similars característiques als investigats.

Els agents d’Investigació dels Mossos d’Esquadra, després de realitzar diverses gestions d’investigació, van poder identificar el presumpte autor dels fets.

El detingut va passar a disposició judicial el passat dia 20 de març al jutjat de guàrdia d’Arenys de Mar, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

La investigació continua oberta ja que no es descarten més imputacions al detingut.